3 items for that camping-meets-fashion feeling

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

123greönt

Den här säsongen är grönt en av mina favoritfärger, antingen som accent eller en hel look. Jag har spanat in den här jacka från Anine Bing, perfekt att bära över klänningar och toppar när vädret är lite kyligare. Ger helt klart den rätta camping-möter-fashion-känslan. Klänningen kommer från Arket och jag gillar blommönstret! Kardborrssandaler från Prada, hur fulsnygga?!? Passar till allt i sommar!

*** This season I’m all for green, either as an accent color or for a full look. I’ve been checking out this jacket from Anine Bing, a perfect throw on when the weather is chilly during summer. It gives that right camping-meets-fashion-feeling for sure! The dress is from Arket and I love the floral pattern. Velcro strap sandals from Prada, ugly and cool at the same time. These will go with anything this summer!

  1. kay skriver:

    very nice combination. The jacket looks very warm.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..