April inspiration, trends and shopping

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

Untitled-8

Här är några saker som inspirerar mig till tusen just nu, trender, outfits och några utvalda plagg och accessoarer! Vi startar med de Högklackade flipflopsen, trodde jag väl aldrig… Men jag gillar! Både Zara och Weekday bjuder på snygga matchningar till flipflopsen! Förra sommarens trend var ju låga, trenden utvecklas! Beiga byxor med rätta volymen, dessa från Zara är på väg hem till mig, hoppas att de sitter fint! Neon, ja tack, i rätt mängd, gillar den här kjolen! Cykelbyxan var ju förra sommarens stora hit, i sommar gäller samma men också tighta jeansshorts och kostymiga varianter i dito längd. Weekday och Stories har flera snygga varianter! Blazern är ett måste till våren, matcha med kjolar och jeans eller cykelbyxor! Beige och svart är vinnare i garderoben, men även rosa är riktigt snyggt! Matcha med ett par röda sandaler med tunna remmar, känns sådär fräscht #oldceline-igt. Bra basplagg är verkligen nyckeln, den här lilla klänningen passar både dag och natt! Matcha med ännu en sommartrend, de vita bootsen, gillar dessa slouchiga, eller enkla sandaler. Snäckor i all ära, känns fortfarande fräscht, men pärlor är det hetaste kortet i vår. Spana bara in Chanels lilla godbit med enorma pärlor.

*** Here are some things that inspire me right now, trends, outfits and selected items. Let’s get right in to it with the high heeled flip flops, I never thought… But I love it! Both Zara and Weekday style them perfect! Last summers big trend was regular flip flops, so this trend has evolved for sure! Beige pants with the right volume, these from Zara is on their way home to me, I hope they will fit nicely! Neon, yea please in the right amount, I like this skirt! The bike pant where everywhere last summer, and still is for this summer but like with the flip flops trends evolve, suit pants and tight denim shorts in the same lenght are hot! Weekday and Stories have several nice options! The Blazer is a must, team with skirts, jeans or bike pants. Beige and black are key but also pink is nice! Team with red sandals with thin straps, for that fresh #oldceline feel. Good basics are key, this dress is great for both day and night. Team with yet another summer trend, the white boots, I like these slouchy ones, or a pair of simple sandals. I love a good seashell accessory for sure and it still feels fresh but pearls are on fire this season! Just cehck out this little goodie from Chanel with huge pearls!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..