ANNONS

le weekend

/

0E1A5388

Grönt i alla dess nyanser är vårens färg! Mörkgrön, ljusgrön, mossgrön, neongrön, slimegrön, grön grön, ja alla nyanser man kan tänka sig. Här har jag ett par pistaschgröna jeans från Mayla, från deras ecojeans-kollektion, sneakers från Balenciaga, mörkgrön blazer också från Mayla, kashmirtröja från Villao och väska från Chanel.

*** Green is the color of spring, in every shade possible, slime green, green, dark green, khaki, neon green… and more! Here I’m wearing a pair of pistacchio colored jeans from Mayla’s eco collection, sneakers from Balenciaga, dark green blazer also from Mayla, cashmere knit from Villao and a Chanel bag.

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00