April beauty

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

IMG_0512__

Våren är här och jag har uppdaterat i skönhetshyllan hemma! Bra pincett är ett måste, särskilt nu när ljuset är tillbaka. Jag har flera olika, jag gillar Anastacias men också Tweezermans. Ny favoritmascara, YSL Faux Cils. För lyster och spänst kör jag Biolumin-C serum från Dermalogica som är fulladdat med Vitamin C. Och också från Dermalogica, deras Multivitamin Power Firm, min favoritögonkräm. Skön som tusan! Sist ut, en klassiker, Nuxe Huile Prodigieuse, bästa kroppsoljan.

*** Spring is here and I’ve updated my beauty shelf! A good tweezer is a must, especially since the light is back! I have several but my favorites are from Anastacia and also Tweezerman. I have a new favorite mascara, it’s YSL Faux Cils. For glow and firmness I use Biolumin-C serum from Dermalogica loaded with Vitamin C! I also love Deramlogicas Multivitamin Power Firm, it’s my favorite eye cream. Last but not least, a true classic, Nuxe Huile Prodigieuse, the best body oil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..