Stora tjejen, växer så det knakar & vårnytt

IMG_0179

IMG_0259

Bambi växer så det knakar, är redan 112 cm, och blir ju snart stora tjejen, hon fyller 4 år nu i april! Jag handlade lite vårnytt åt henne, gjorde bland annat en beställning från Zara. Mycket leopardmönstrat blir det! Alltså det finns så mycket gulligt i butikerna! Tyvärr gillade hon inte mössan, men behåller den så får vi se… 😉

IMG_0181

Nu behöver jag bara hitta en vårjacka (var hittar man snygga?) och ett par springvänliga sneakers. Hon har redan ett ganska så nytt par med en ros från Deichmann men behöver ju minst ett par till att byta med. Bambi vill ha rosa skor som blinkar, jag tänker mig något lite enklare, typ Rosa Gazelle eller svarta Nikes. Vi får kanske kompromissa där, kan bli så att det blir blinkskor… :DDD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..