ANNONS

Stora tjejen, växer så det knakar & vårnytt

/

IMG_0179

IMG_0259

Bambi växer så det knakar, är redan 112 cm, och blir ju snart stora tjejen, hon fyller 4 år nu i april! Jag handlade lite vårnytt åt henne, gjorde bland annat en beställning från Zara. Mycket leopardmönstrat blir det! Alltså det finns så mycket gulligt i butikerna! Tyvärr gillade hon inte mössan, men behåller den så får vi se… 😉

IMG_0181

Nu behöver jag bara hitta en vårjacka (var hittar man snygga?) och ett par springvänliga sneakers. Hon har redan ett ganska så nytt par med en ros från Deichmann men behöver ju minst ett par till att byta med. Bambi vill ha rosa skor som blinkar, jag tänker mig något lite enklare, typ Rosa Gazelle eller svarta Nikes. Vi får kanske kompromissa där, kan bli så att det blir blinkskor… :DDD

0
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00