Outfit: hello friday!

0E1A5070_

Hej fredag! Dagens outfit, kjol från InWear, kappa från Arket, väska från And Yellow Paper (de har 40% rabatt med koden: W21WIVS till och med söndag den 7/4, så ett kap!), strumpboots från Deichmann (på rea nu så ännu ett riktigt kap!)och solglasögon från Celine.

*** Look of the day. Skirt from InWear, coat from Arket, bag from And Yellow Paper (they offer 40% off with the code: W21WIVS until sunday 7 april!), sockboots from Deichmann (on sale so a real catch!) ans sunglasses from Celine.

  1. Sofia skriver:

    Hej! Tar du fortfRande kollagen tillskott i form av Oslo skin lab? Och tycker du att de fungerar/gett resultat ?:)

  2. Britta skriver:

    Jag gillar när du tipsar om snygga saker till bra pris! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..