March beauty

beautymars

Älsk på dessa produkter just nu! 1) Chanel’s glow sticks för att få lyster på kindbenen. 2) Chanel 1957, har du luktat på denna? den är pudrig och citronig, min nya vardagsdoft. Väldigt bärbar. 3) För coola mörka läppar, Chanel Rouge Allure liquid powder i #964. 4) Chanel nagellack i snygga bleached mauve #646. 5) Balmain silk hair. Gammal favorit som jag köpt igen. Håret blir mjuk, glansigare och luktar fantastiskt. 6) Decléor Prolagéne lift. En 1 minuts mask som man masserar in. Tightar till och ger lyster.

*** Loving these products right now! 1) Chanel’s glow sticks to add freshness to the cheekbones. 2) Chanel 1957, have you smelled this? It’s powder-y and citrus-y, my new everyday scent! Super wearable! 3) For cool dark lips, Chanel Rouge Allure liquid powder in #964. 4) Chanel nailpolish in bleached mauve #646. 5) Balmain silk hair. Old favorite that I just re-purchased. Hair feels soft and shiny and smells lovely!6) Decléor Prolagéne lift. A 1 minute mask that you massage into the skin. It tightens and gives glow.

  1. Britta skriver:

    Det ser vårigt och fräscht ut! Min nya favorit som du har tipsat om tidigare här är Nuxes läppbalsam.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..