ANNONS

Outfit: pink wednesday

/

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

0E1A4750

Lite vår i luften, då är jag inte sen att haka på! Hej våren, stanna gärna nu! Jag inviger min nya kappa från nya svenska märket Ores som fokuserar på hållbara material i hög kvalité. Spana in här, https://ores-store.com/ om du inte redan hittat dit! Jeansen kommer från Arket som gör så mycket fint till våren, de här jeansen är grymt snygga på, lite högre i midjan och snygg tvätt! Bootsen har ni sett förut, från Topshop. Under har jag tee från Supreme som jag snott/lånat från Daniel, dessa t-shirts kan vara de skönaste jag haft. Halsbandet är från Thomas Sabo.

*** Some spring in the air, I’m there! Hey spring, please stay! I’m wearing my new coat from a new swedish label called Ores, they focus on sustainability and high quality, if you havn’t checked them out do here: https://ores-store.com/. My jeans are from Arket, they make so much nice right now, these jeans are really great on, they have a high waist and a great blue wash! You’ve seen my boots before, they are from Topshop. Underneath I’m wearing a tee from Supreme, it’s acctually Daniel’s, I’m just borrowing… These tees can be the most comfiest and softest I had. My necklace is from Thomas Sabo.

1
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00