Wishlist: 1-2-3

123

På vårens önskelista: Beige lite längre kavaj som ev kan användas som klänning, den här ovan kommer från Tibi men finns också en liknande från Zara. En öroncuff, gillar den här från Fendi men hos Scream Pretty finns flera snygga till budgetpris. Stumpor från Prada, tänker mig dessa till sneakers och klänning.

*** Spring wishlist-ing: Beige blazer that can be worn as a dress, this above is from Tibi but you can find a similar at Zara. Earcuff from Fendi and at Scream Pretty they have several nice budget options. Socks from Prada, I imagine them with a dress and sneakers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..