At home, favorite details

hemma

Här är några av mina favoritdetaljer från vårat hem. 1) Vasen Dagg från Svenskt Tenn, den är lika vacker utan som med blommor! 2) 99% av de foton och tavlor vi har har vi gjort eller fotograferat själva. Som den här bilden som är tagen från en helikoptertur i Rio de Janeiro. Jag tycker det är kul att ha minnen på väggen såhär! 3) Platssparande galgar, dessa är från Muji och jag använder dom för de flesta plagg jag har med vissa undantag som kräver lite mer rejäla galgar. 4) Alla som kommer hem till oss reagerar alltid på vår Vertigo taklampa, vi har den i den stora storleken och det är verkligen en statement piece! 5) Vi har inte så mycket saker framme, mest för att jag gillar när det är enkelt. Dessa två har vi i ett av våra fönster. Lampan heter ‘Night Owl’ och vasen är från danska Louise Roe.

Har du några absoluta favoritdetaljer i ditt hem? Berätta gärna!

*** Here are some of my favorite details from our home. 1) Dagg vase from Svenskt Tenn, it’s beautiful with as well as without flowers. 2) 99% of the art we have we photographed or painted ourselves. Like this photo from a helicopter ride in Rio de Janeiro. I love displaying memories like this. 3) Space saving hangers, I love these ones from Muji which makes my wardrobe ‘bigger’. I use them on most items but sometimes some pieces like for example winter coats require something a bit more sturdy. 4) We get a lot of reactions on this lamp whenever we have people over. And I love it as well, it’s a real statement piece. It’s called Vertigo. 5) We don’t have a lot of ‘clutter’, mainly because I like it simple. These two items are placed in one of our windows. The lamp is the ‘Night Owl’ and the vase is from danish Louise Roe.

Do you have any favorite pieces in your home? I would love to hear what they are!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..