ANNONS

Outfit: winter uniform

/

0E1A4420

Hej måndag! Jag fortsätter med vinterns uniform men vårsneakers är på! Kallt som tusan ute men ljuset är tillbaka, så skönt! Jag har på mig kappa från Saint Laurent, väska från Celine och sneakers från Balenciaga. Jeansen kommer från JBrand och polotröjan kommer från Stories.

*** Still in my vinter uniform, it’s super cold here still. But my spring sneakers are on! And the light is back, that is so nice! I’m wearing a coat from Saint Laurent, bag from Celine and sneakers from Balenciaga. My jeans are JBrand and my knit is from Stories. Happy Monday everyone!

0
6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00