ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Deichmann

Deichmann x Kendall & Kylie – se hur jag stylar nya kollektionen!

/

0E1A4296

Europas största skohandlare Deichmann och modeprofilerna Kendall och Kylie Jenner har precis släppt en ny kollektion med coola och riktigt prisvärda väskor. Så himla kul tycker jag! Här hittar du hela kollektionen online!

Kollektionen speglar vårens trender med modeller för alla smaker. I kollektionen hittar man allt från magväskor, shoppers, ryggsäckar och axelväskor. Ett helt gäng med bärbara väskor till vardag och till fest! Här har jag stylat några av mina personliga favoriter ur kollektionen.

0E1A4283

Magväskan är en stor trend som fortsätter även i vår och sommar. Jag tycker det är supersnyggt och praktiskt. Perfekt att markera midjan med när man bär en oversize blazer till exempel! Eller till klänning. Jag gillar att den här är lite glansig i materialet, det blir en snygg kontrast.

0E1A4147
0E1A4163_

Jag har också valt den här grafiska shoppern och ovanpå den bär jag en mindre clutch med vristrem. Perfekta att ha ihop tänker jag, den lilla väskan går lätt ner i den stora. Sportigt och chict! Mina sneakers kommer också från Deichmann.

0E1A4234

Och så en bumbag i holografiskt skimmrande silver. Jag älskar att man kan bära den både i midjan men också så här crossbody, det tycker jag är snyggt och bekvämt men också praktiskt när man är på språng!

Untitled-11

Här ser du alla 23 väskorna i ‘DEICHMANN Kendall + Kylie Exclusive Handbag Collection’. Du hittar kollektionen i Deichmanns butiker och online på www.deichmann.com. Priserna ligger mellan 169-499 kronor. Vilken är din favorit?

3
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00