ANNONS

Outfit: beige / black

/

0E1A4049
0E1A4054

Vilket vårväder vi haft i helgen, man bara sprudlar ju av glädje och jag såg till och med några modiga som fikade semla och kaffe på uteserveringar. Äntligen! Lite optimistisk kanske och jag väntar mig nog lite bakslag med snö. Men just nu är det vår! Jag invigde min kappa från Gestuz och körde lite beige på beige och skinn på skinn med stickat. Väska och tröja från Celine, solisar från Saint Laurent, byxor från Bruuns Bazaar och skor från Balenciaga.

*** Hello spring, can’t believe what lovely weather we had this weekend. Spring is here! I even spotted some people taking a fika outdoors! Fingers crossed for no more snow. I wore my new Gestuz coat with a bag and knit from Celine, sunnies from Saint Laurent, pants from Bruuns Bazaar and shoes from Balenciaga.

0
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00