Color of the moment

neon

Neongrönt/gult är trendfärgen just nu. Jag gillar det som accentfärg till jeans och grå blazers, det livar upp! Även snyggt med ett par neonheels till svart till exempel! Hitta stilen med blazer från Zara, polotröja från Monki, tröja från Bershka, sandaler från Zara, cykelbyxor från Zara och midjeväska från Wandler. 

The color of the moment, neon and especially in green and yellow. I love it as an accent color, it really livens up denim and grey blazers. A pair of neon heels will look great with all black! Get the look with blazer from Zara, turtleneck top from Monki, sweater from Bershka, sandals from Zara, bike pants from Zara and waist bag from Wandler. 

 1. Darlene skriver:

  That is really attention-grabbing, You’re an excessively skilled blogger.
  I have joined your feed and stay up for looking for more of your excellent post.
  Additionally, I’ve shared your site in my social networks

 2. Adell skriver:

  Hello friends, how is the whole thing, and what you want to say on the
  topic of this paragraph, in my view its really
  awesome for me.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..