ANNONS

Color of the moment

/

neon

Neongrönt/gult är trendfärgen just nu. Jag gillar det som accentfärg till jeans och grå blazers, det livar upp! Även snyggt med ett par neonheels till svart till exempel! Hitta stilen med blazer från Zara, polotröja från Monki, tröja från Bershka, sandaler från Zara, cykelbyxor från Zara och midjeväska från Wandler. 

The color of the moment, neon and especially in green and yellow. I love it as an accent color, it really livens up denim and grey blazers. A pair of neon heels will look great with all black! Get the look with blazer from Zara, turtleneck top from Monki, sweater from Bershka, sandals from Zara, bike pants from Zara and waist bag from Wandler. 

1
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00