Trend: the naked sandal

 

naked-heel

De ‘nakna’ sandalerna var en stor hit redan förra året, Celine och The Row gjorde de mest åtråvärda. Nakna som i nästan inte synliga med remmar som är tunna som tandtråd. Sexiga men enkla. Heta men bärbara. Trenden är fortfarande het och här kommer några av mina bästa budgetkap som finns i butik nu!

123456

 

***
Naked sandals was a huge hit already last year and the most coveted are the ones were from Celine and The Row. Naked, as in barely there, with straps kind of like dental floss. Sexy but casual, hot and wearable. The trend is still on point for spring summer 2019 and here are some of the best floss sandals on a budget.

123456

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..