trend: les beiges

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

 

beige

Beige. Snyggt till det mesta och allra snyggast på våren. Till blå jeans, matchat ton-i-ton nyanser, till blommigt, till gult. Jag kombinationerna är ändlösa skulle jag säga. Jag har plockat ut tre favoriter som jag själv gärna skulle bära i vår. Överst syns ett par örhängen med strass som kan vara en snygg detalj till en beige outfit med trenchcoat till exempel. Trenchcoaten gillar jag särskilt då den är lite längre och i en väldigt ljus nyans. Skorna då, drömmen från Acne, ja tack! En beige stickad tröja är alltid snyggt, den här kommer från Arket.

*** Beige. I love it, it goes with anything and it’s perfect for spring. Team with blue denim, yellow, go for tone in tone, with florals, pink, the combinations are endless. Here are a few picks that I really love and would love to wear.  First off something that is not beige but goes so well with like a whole beige look with a trench coat for example, a  pair of sparkly earrings. The trenchcoaten is nice and I love the fact it’s a bit longer and in a very light shade. The shoes, dream shoes from Acne, yes please! Beige knitwear is always on point, this one is from Arket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..