Beauty: my new must haves

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

IMG_8137

Jag har tre nya skönhetsfavoriter, först har vi Photo Ready ögonskuggetrio från Smashbox som jag nyligen upptäckt! Bra skuggor med och grymma trios som matchar. Och det bästa (tycker jag) att de inte tar någon plats, perfekta att resa med! Jag har dessa två trios, Nudie Pic i Fair och Snap Queen

*** I have three new favorites in my beauty routine. First one are the Photo Ready eye shadow trios from Smashbox that I’ve just recently discovered. Not only are the shades awesome, they are also compact and are great palettes for travel since the don’t take up any space. I have the trio in two color settings, Nudie Pic in Fair and Snap Queen.

clarins_instantsmooth

Min andra nya måste-ha produkt är  Instant Smooth Perfecting Touch från Clarins. Jag fick ett prov på denna i en goodiebag för några månader sedan och jag är hooked. Jag använder den för att dölja partier med synlige porer, de försvinner som magi! Denna funkar bra både om man har smink eller är utan. Den gör verkligen huden felfri!

*** My second new must have is the Instant Smooth Perfecting Touch from Clarins. I got a sample of this product in a goodie bag a couple of months back and I just love it. I use it on areas where my pores are visible and they disappear like magic. Great both with makeup but also without. It really makes the skin look flawless!

IMG_7662

Och sist men inte minst nya läppfavoriter! Jag letar alltid efter läppstift/glans/tint som ger pyttelite färg i naturliga nyanser. Nu har jag hittat Chanels Rouge Coco Flash som är grymma, jag har fem favoritnyanser, dessa är (uppifrån och ner) #82 Live, #90 Jour, #72 Rush, #53 Chicness and #54 Boy. Coco Rouge Flash finns även i ett helt gäng mer färgglada kulörer, du kan testa där du hittar Chansl smink!

*** And last but not least, new lip favorites. I’m always on the look out for lip stick/gloss/tint that adds just a slight hint of color. I’ve just found five new favorite shades, perfect everyday shades. They are all Rouge Coco Flash from Chanel. The shades are from the top, #82 Live, #90 Jour, #72 Rush, #53 Chicness and #54 Boy. The Coco Rouge Flash series also comes in a whole bunch of more vibrant colors. Try them out at a Chanel beauty counter!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..