ANNONS

Hello spring inspiration!

/

inspo

Vinter ute men våren är i sikte. Jag inspireras av klara färger, blommönstrat och beiga toner. Har ögonen extra på Marni, Custommade, Acne Studios, Rodebjer, Isabel Marant, Fendi och Chanel. Ovan ser ni ett litet plock från min inspirations mapp! Kappa och sandaler, är en favoritkombo, tycker det är så snyggt!

*** Winter outside but spring is in sight! I get inspired by bright colors, flowers, beige shades. I’m especially eyeing Marni, Custommade, Acne Studios, Rodebjer, Isabel Marant, Fendi and Chanel. Above are some of my favorites from my inspiration folder. Coat and sandals is a favorite combo of mine!

0
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00