the perfect pair

theperfectpaur

När våren kommer blir jag alltid sugen på blåa jeans igen, letar alltid efter snygga blåjeans. Ett par snyggt sittande jeans i snygg tvätt funkar verkligen till det mesta och förenklar i garderoben. Och blåjeansens perfekta match (förutom den givna vita teen) måste ju vara Loewes Puzzleväska i stenblå. Man kan knappast misslyckas med de här två i garderoben! Jeansen hittar du här och väskan finns hos Loewe.

*** Come spring I’m aslways in the mood for blue denim again, I’m always on the hunt for a nice pair. A nicely fitted pair in a great wash really works with anything and simplifies getting dressed for sure. And the perfect match for the blue jeans (besides the obvious white tee) has to be Loewe’s Puzzle bag in stone blue. One can hardly fail with these two in the closet. You’ll find the jeans here and the bag at Loewe. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..