Happy New Year!!!

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks.

0E1A3202

Gott Nytt År och God Fortsättning! Hoppas du fått en bra start på nya året! Själv tog jag ledigt från sociala medier över helgerna, för att tanka ny energi, välbehövligt! Igår åkte alla julsaker ner, även om jag tycker det är supermysigt med jul, tycker jag också det är så skönt att plocka undan och få drömma om våren!

Här har jag på mig nya boots från Esprit, polokrage från Arket, jacka från Max Mara och väska från Chanel.

***

Happy New Year!!! I hope you’ve had a great start! I took the holidays off social media to ger re-energized and that was well needed! Yesterday we cleaned out Christmas, even though I love Christmas I also like putting everything christmas-y away and dream about spring time!

Here I’m wearing boots from Esprit, turtle neck from Arket, coat by Max Mara and bag from Chanel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..