Outfit: en regnig lördag i december

Inlägget innehåller annonslänkar / This post contains ad links

0E1A3002

Lördag och plussgrader i december! Skönt i och för sig, men lite trist med regn. Undrar om det blir någon snö till jul, vad tror ni? Jag körde kappa från Arket idag med min nya favorittröja, älskar färgen och polokragen på denna, samt ett par leggings + ullsockor till det. Skorna kommer från Henry Kole och väskan är från Vasic NY.

*** Saturday and warm weather for being december in Stockholm! Nice but I’m not a fan of rain. I wonder if there will be any snow until Christmas? What do you think? Today I wore a coat from Arket teamed with my new favorite knit, I love the color and the collar, I’m also wearing leggings + wool socks. My boots are from Henry Kole and the bag is from Vasic NY.

LOADING..