I annonssamarbete med OSLO SKIN LAB

Skönhet inifrån med Oslo Skin Lab

0E1A2591_webb

 

Jag har kört The Solution™ Anti Wrinkle Collagen från Oslo Skin Lab ganska länge nu, jag började sommaren 2017, och det har verkligen blivit en del av min dagliga skönhetsrutin nu, lika givet som att tvätta ansiktet på morgonen. Att boosta huden inifrån känns viktigt, att tillföra det som ger resultat nu och på sikt!

0E1A2598_webb

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är ett pulver som man tar med mat eller dryck och det bidrar till att reducera rynkor och linjer. Vad är då kollagen? Kollagen är en komponent i hudens bindväv och den viktigaste enskilda orsaken till att huden har elasticitet.  När man fyller 30 börjar nivån med kollagen sjunka med 1-2 % om året! Och när kollagenmängden sjunker mister huden den motståndskraft som behövs för att stå emot påverkningar från sol, föroreningar, kosthållning, mimik, rökning etc. Genom att tillföra kollagen inifrån kan man åter öka hudens elasticitet och därmed återställa motståndskraften mot de miljöfaktorer som orsakar rynkor och linjer.

Jag både ser och känner mig fräschare i huden, framförallt mer spänstig och jag känner mig inte torr längre. Jag brukade tidigare bli ganska torr i perioder både i ansiktet och på benen, särskilt på vintern, men är inte det längre. Jag har ju även gjort hudanalys innan och sen 8 veckor efter jag började med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen och analysen visade bland annat att min kollagennivå ökat och att mina fuktighetsnivåer har gått upp sedan jag började med The Solution™.

Jag tycker att det är viktigt att ta hand om huden på sikt, man blir ju inte yngre direkt och allt som kan hjälpa till att förebygga uppkomsten till rynkor och linjer är välkommet. Verisol®-kollagenet som används i The Solution™ har i flera studier visat en genomsnittlig minskning i framträdande av rynkor och fina linjer med mer än 20 % efter 8 veckors regelbunden användning.

0E1A2596_webb

Att ta The Solution™ Anti Wrinkle Collagen är lika enkelt som ABC, jag rör ner min i frukostgröten, i juicen eller som här,  i en smoothie. Pulvret smakar ingenting och man behöver ju inte ta det på morgonen, det kan lika väl bli en lunchrutin, eller så kan man hälla det i eftermiddagskaffet, vad som passar bäst! Men att göra det till en rutin är bra för då missar man inte att ta det!

En dos The Solution™ Anti Wrinkle Collagen om dagen innehåller just rätt mängd kollagen som kroppen kan ta upp. För det är så att allt kollagen inte ger samma effekt, utan måste hålla en viss kvalitet och mängd för att kroppen ska ta upp det. Olika kollagenprodukter har olika kvaliteter och storlekar och ger då inte samma effekt. Kvaliteten hänger på genomsnittsstorleken av peptiderna, som hänger på hur kollagenet bryts ner. Just Verisol®-peptiderna som The Solution™ innehåller är framforskat till just den rätta storleken som huden kan ta upp!

Jag är jättenöjd med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen och kommer absolut att fortsätta ta det! Ett paket består av 28 dagsdoser som räcker fyra veckor, doserna är smidigt förpackade. Jag prenumererar och får paketen direkt hem i brevlådan, det är väldigt bekvämt! Nu kan jag erbjuda mina läsare 65% rabatt, du kan läsa mer om The Solution™ och handla till rabatterat pris här! 

  1. Sofi skriver:

    Funkade inte alls för mig. Tog det i ca ett år och NADA resultat. Trist för det är inte gratis direkt. 😣

  2. lina skriver:

    Perfekt julklapp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..