ANNONS

november beauty list

/

IMG_5847
IMG_5848

Mina skönhetsfavoriter och nyheter för November! Testade Chanels Le Lift Flash Eye Revitalizer för ögonen, ett kit med en roller och pad som tar bort mörka ringar och fina linjer. En kur på 10 dagar eller för användning vid speciella tillfällen. Tyckte jag såg skillnad direkt när jag använde dessa, det mörka försvann och huden blev slätare, en perfect quickfix innan man ska på fest till exempel.

*** My new beauty favorites for November! Chanel’s Le Lift Flash Eye Revitalizer for the eyes, akit of pads and a roller which helps against dark cirkles and fine lines. I saw instant results, the skin around my eyes became firmer and the dark cirkles less visible. A great quick fix before a party for example!

IMG_6057

Lumenes Fresh Skin Tint är en färgad fuktgivande kräm, en hybrid av både hudvård och smink. Den här är riktigt fin, och ger både lyster och glow. Perfekt när man inte vill ha foundation men ändå vill jämna till huden. Älskar konsistensen som är krämig och skön och går in fint i huden. Finns i tre nyanser, jag testade medium som smälte in fint på mig.

*** Lumenes Fresh Skin Tint is a hybrid of skincare and makeup. A tinted moisturizer which gives glow, perfect for those days when you don’t wanna wear foundation.

asddsadasd

Maison Martin Margielas senaste parfym Mutiny är min nya favorit! Luktar fruktigt, blommigt och varmt!

***My November scent; Maison Martin Margiela’s Mutiny! It’s floral, fruity and warm.

IMG_6098

Bobbi Brown Luxe Lips. Ett matt läppstift som känns lätt på läppen. Gillar formulan, ger snygg finish! Två starka färger som jag gärna piffar upp en grå dag med är ‘Rebel Rose’ och ‘Red Carpet’.

*** Bobbi Brown Luxe Lips. A matte lip stick that gives a real nice finish! I love these two bright colors for grey winter days and fun winter events, ‘Rebel Rose’ & ‘Red Carpet’.

2
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00