Outfit: teddy coat

0E1A2380

 

Kör på ett säkert kort, teddykappan, varm och mysig men också snygg! Min kommer från Max Mara och är den kortare varianten av deras klassiska teddykappa. Mina joggers kommer från Cubus och hoodie från Villao, krämfärgade boots från & Other Stories samt liten väska från Chloe.

*** I’m wearing a teddy coat again, it’s warm and cosy! Mine is from Max Mara, and it’s the shorter version of the classic icon teddy. My joggers are from Cubus and hoodie from Villao, creme colored boots from & Other Stories and small bag from Chloe.

  1. Hello,
    what size are you wearing in the teddy coat?

    thx!

    1. I’m wearing a IT 40, so a swedish/eu size 36.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..