Outfit: relaxed luxe

0E1A2343

 

Jag gillar att mixa lyxigt med mysigt och bekvämt. Det här är en av min favoritlooker på hösten. Och hur lyxigt är det att vädret tillåter bara anklar, jag kör på så länge det går! Jag har på mig kappa från By Malene Birger, ulljoggers från Cubus, kashmirhoodie från Villao, halsduk i kashmir från Rosie Sugden, väska från Mango och loafers från Gucci.

*** Weekend wear, I love to mix luxe with casual things. This looks is both comfy and cool! I’m wearing a coat from By Malene Birger, wool joggers from Cubus, cashmere hoodie from Villao, cashmere scarf from Rosie Sugden, Mango bag and Gucci loafers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..