Snygg combo

0E1A8715_webbb
combo

Festliga tider väntar, många julmiddagar och nyårsmingel. Vill tipsa om en favoritcombo, nämligen den lite vidare skinnbrallan matchat med sandaler som funkar lika bra nu (inomhus då) och till våren/sommaren, och även med strumpor i för frusna tår. Byxan hittar du på H&M och sandalerna finns på Zara. Coola strumpor finns lite överallt, jag gillar dessa från Prada.

*** Party season is coming! And I wanted to highlight one of my favorite combinations, the wider leather pant teamed with an edgy yet minimalistic sandal. And you can get a lot of wear out of these two pieces, together as well as separate, for fall/winter and spring/summer. The pants are from H&M and the sandals from Zara. During winter I only wear sandals at indoor events (obviously) and sometimes I team them with socks, like these cool ones from Prada.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..