Outfit: long puffer jacket + bucket hat

0E1A1528_

Winter is coming och i år är det stora långa pufferjackor som gäller. Jag som inte gillar att frysa är lyrisk.  Hur skönt när jackan går ner över knäna, ja tack! Min jacka kommer från Lempelius och den här har avtagbar pälshuva som åker på när det blir kyligare. En annan stor trend är bucket hatten och Prada gör ju klassikern både med röda linjen från Linea Rossa och så triangeln till exempel. Jag slog till på en med röda linjen när de kom in i butik häromdagen, de har ju varit slutsålda ett tag. Ja, dessa två ting är helt klart mina måsten i höst/vinter.

Har du något speciellt plagg/accessoar som du tänker satsa på i höst/vinter? Något som du planerar att köpa eller något som du redan har och älska!?! Berätta gärna, det är så kul att höra och inspireras!

*** Winter is coming and this year it’s long puffer coats that are in fashion. And I love it since I really don’t like freezing or winter, at least not the long cold and dark winters we have up here! My coat is from Lempelius and this model comes with a detachable fur hood which I’m gonna wear when it gets colder. Another big trend is the bucket hat and Prada makes the classic one that has been around for years (decades even), the make it in severals styles like this from their Linea Rossa. They have been sold out for a while now so when my local store got them in stock the other day I bought the Linea Rossa one. These two items (the bucket hat and long puffer) are for sure my everyday go-to things for fall/winter 18.

Do you crave a specific item for fall winter? Something you are planning on buying or something you might already own and loves?!?Do let me know in the comments, I love hearing and get inspired by you!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..