I annonssamarbete med COMPEED

Boot season, in my bag & Compeed news!

0E1A0434_web

Hej höst och hej nya boots! Värsta känslan är när man älskar sina nya snygga boots men när man efter några 100 meter börjar få gnag i hälen, eller på lilltån, alltså vilket antiklimax. Jag ser nu alltid till att använda Compeed för att förhindra skavsår. 

0E1A0442_web

Jag minns en gång när jag gick ut barfota i nya westerninspirerade boots. De kändes så otroligt mjuka och sköna, aldrig att jag får skoskav i dessa tänkte jag. Men jag en gnagande känsla ganska direkt  men tänkte att det nog inte blir värre. Men jo det blev värre, jag försöker stå ut, men efter en timme blöder mina hälar och jag får stappla hem igen. Sen var jag tvungen att ha bandageliknande plåster kring hälarna och kunde bara ha de mjukaste sneakers och hällösa skor i över en vecka. Aj aj aj! 

0E1A0698_web

Nu har jag lärt mig läxan alldeles för många gånger så jag har alltid Compeed med mig i väskan eller så förbereder jag med Compeed innan jag går ut i nya skor. I väskan är mixpaketet superbra att ha tycker jag, med plåster i flera olika storlekar! Mina hälar och tår tackar och bockar! Och jag slipper förknippa mina snygga nya skor med ont. Compeed funkar så att de förebygger och lindrar skavsår och verkar också tryckavlastande. Compeed funkar som ett andra lager hud och är verkligen diskreta. 

0E1A0711_web

En nyhet från Compeed är skavsårsstiftet, ett stift som man smörjer på och som förhindrar att skavsår uppstår. Det är helt osynligt och gör så att det blir mindre friktion. Används där skavsår kan uppstå. Det här stiftet är perfekt om du som jag gillar att gå barfota i skor så länge vädret tillåter! Jag skulle verkligen behövt det här när jag gick ut i mina nya boots. 

Du kan se alla nyheter och hela Compeeds sortiment här! 

I annonssamarbete med Compeed.

 1. Jenny skriver:

  Älsk älsk älskar din blogg din stil. Så förlösande att jag pånytt hittat din blogg! Halleluljah!!

 2. Mia skriver:

  Jättefina boots! Vart kommer de ifrån? Och kappan, fin likaså. Vart är den ifrån?

  1. Tack, bootsen är från Isabel Marant och kappan från Just Female.
   Mvh Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..