Höstens skor, budget och lyx

bllb

3 x höstens hetaste skor, lyx till höger, budget till vänster.

Rutigt. Balenciaga har satt rutan på ankelbootsen, och ett par liknande hittar du hos Zara och här. Snyggt att bryta av en helsvart look med till exempel. Eller till jeans. Och till kjol. Nu och till våren, ett trendigt men ändå hållbart köp.
Trekking boots. Suktar du som jag efter ett par trekking boots från Gucci, kommer här ett litet mer (eller ja ganska mycket mer) plånboksvänligt alternativ, från Zara.
Old Celine. Ingen tvekan att Celine gjort många grymma skor, och kanske just nu de mest eftertraktade, med tanke på att Hedi Slimane tagit över rodret hos Celine och nästa kollektion blir det helt nytt koncept minst sagt. Hur som helst, gillar man Celines Madame boots så finns en lite mer tillgänglig variant hos Mango. Också här hos Zara.

*** 3 x fall shoes, luxe to the right and budget to the left.

Check. Balenciaga makes the check shoe look awesome, you’ll find something similar at Zara, also here.
Trekking boots. My dream from Gucci, and here is a more wallet friendly option from Zara.
Old Celine. No doubt Celine made quite a few cool shoes, and maybe some of the hottest of the moment… Due to Hedi Slimane taking over and the next collection is going to be something completely different. Anyway if you like the Celine’s Madame boot there are a couple of budget options, like these from Mango or these from Zara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..