Outfit: höstkappa på!

0e1a9532
0e1a9473

Mitt favoritplagg på hösten, kappan, varm och snygg. Jag brukar addera en tunnare dunjacka under (tips, de från Uniqlo) när det blir kallare, då kan man köra kappa typ hela vintern. Här bär jag kappa och jeans från Zara, väska från Loewe och boots från Isabel Marant.

*** My favorite fall piece is the coat, it’s warm and looks good! I usually add a thin down jacket (I usually wear a super thin one from Uniqlo) underneath when the temperature drops more. Then I can use the coat almost all winter. Here I’m wearing coat and jeans from Zara, bag from Loewe and boots from Isabel Marant.

  1. Anna skriver:

    What size coat did you buy?

    1. I’m wearing M. It’s quite oversize. Best wishes, Caroline

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..