Outfit: hello october!

0e1a9963

Hej måndag och hej oktober, nu är verkligen hösten här. Jag kör på mitt nyckelplagg kavajen var varannan dag och om det behövs (oftast behövs det) kör jag med kappa ovanpå. Här har jag på mig en kavaj från & Other Stories, byxa från H&M, väska Chanel, keps Isabel Marant och boots från Henry Kole.

Hello monday and hello October, fall is for sure here now! I’m wearing loads of blazers, my go-to item for fall and if needed (that is often the case) I wear a coat on top. Here I’m wearing a blazer from & Other Stories, pants from H&M, bag from Chanel, hat from Isabel Marant and boots from Henry Kole.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..