My beauty routine

Favorites beauty

Här är alla (nästan alla iaf) mina hudvårdsprodukter (till ansiktet) som rengöring och krämer som jag använder nu. Vissa har jag använt i flera år och några är nykomlingar.

Jag har använt Bioderma Sensibio och deras Rich Soothing Creme i flera år nu, även Caudalies Beauty Elixir. Kan inte vara utan dem. När jag reser använder jag också alltid Avene Eau Thermale, som i princip är vattenspray. Skönt på huden men också bra att använda rent vatten efter regöring har jag hört. Hemma kör jag kranvatten. Iböand använder jag Chanels La Mousse som är en mild krämig rengöringsmousse.

Efter rengöring är det dags för serum och min absoluta favorit som verkligen fungerar och ger synligt resultat är Chanels Sublimage L’Essence Fondamentale, den tightar till huden och även fast den kostar skjortan tycker jag ändå den är värd det. Bästa serumet för 35+ skulle jag säga. Ett annat mycket mycket billigare serum som känns skönt på huden är The Ordinarys Buffet. Det ger inga direkt synliga resultat men ger skön känsla.

Ibland använder jag nyponrosolja efter serumet, ibland inte och ibland kör jag bara nyponrosolja. Jag tycker det är den bästa ansiktsoljan som ger klar fräsch hy. Jag har testat flera olika men återkommer alltid till Loelles olja.

För mörka ringar under ögonen testar jag nu kaffeinserum, har ett från The Ordinary och en tub från The Inkey List. Får återkomma med resultat.

Till natten använder jag Esteé Lauders Advanced Night Repair, huden känns superskön när jag vaknar. Och för läpparna använder jag Nuxe Ultra nourishing lip balm, båda på dagen och till natten.

Några produkter saknas, för att de är slut, men tänkte räkna upp dem också. Dessa är Ole Henriksens Banana Eye Cream och Ole Henriksen (Vitamin C) Truth serum. Som båda är sååå bra! Jag gillar också Dermalogicas Daily Microfoliant för en mild skrubb. Jag använder det i perioder när jag känner att jag behöver.

*** Here are all (well almost) my everyday go-to beauty products for the face like cleansers and moisturizers.  Some I’ve been using for years and some are new. Here goes…

I’ve been using Bioderma Sensibio and their Rich Soothing Creme for years, also the Caudalie Beauty Elixir. I can not be without them. And when I travel I always use Avene Eau Thermale, which basically is spray water. I use that after I’ve cleansed my face with Bioderma Sensibio, I’ve heard it’s good to do that. When I’m at home I use tap water. And sometimes for cleansing I use La Mousse from Chanel which is a gentle creme mousse.

After cleansing it’s serum time and my absolute favorite which really really gives results is Chanel’s Sublimage L’Essence Fondamentale. This serum tightens the skin and even though it’s real pricey I think it’s worth every penny. The best serum for anyone 35+ I’d say. One other, much more inexpensive, serum I love is Buffet from The Ordinary, the skin feels nice but it does not give any visible effects.

Sometimes I use Rose Hip Oil after my serum and before my moisturizer. Sometimes I only use Rose Hip Oil and sometimes I skip it but it’s a real great face oil and my skin always feels very clear when I use it. I’ve tried a lot of Rose Hip Oils but always keep getting back to the one from Loelle.

For darkness under my eyes I’ve been trying the new caffeine serums, like the one from The Ordinary and this new tube from The Inkey List. I have to get back to you if I get any results from them.

For the night I use Esteé Lauders Advanced Night Repair and I love this serum. My skin feels great when I wake up. And for my lips I use Nuxe Ultra nourishing lip balm, both day and night.

Also some are missing here, because I’ve run out, and it’s Ole Henriksens Banana Eye Cream and Ole Henriksen (Vitamin C) Truth serum. Which are both sooo great! I also love Dermalogicas Daily Microfoliant for a gentle scrub. I use it in periods, when I feel I need it.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..