ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Compeed

Fashion month, skoskav och räddaren i nöden!

/

0e1a8644 web
 

När jag befinner mig på fashion week preppar jag alltid mina fötter i förväg med Compeed. Med långa dagar med mycket spring finns ingen tid för skoskav. Men däremot finns det alltid tid för skobyte! Och jag har lärt mig genom åren att även de bekvämaste gympadojorna kan ge skav efter en heldag med spring hit och dit. 

0e1a8669 web

Det bästa med Compeed är att förutom att de förebygger och lindrar skavsår även verkar tryckavlastande, så obekväma remmar till exempel, de känns då inte alls. Compeed funkar som ett andra lager hud och är verkligen diskreta. Räddaren i nöden!

0e1a8757 web

Compeed finns i flera varianter; små plåster för tårna och mindre blåsor, medium för hälarna och dessutom finns det plåster för hälsprickor, fingersprickor, munsår och blåsor under fötterna vilket var mer än jag visste! Jag har alltid extra Compeed med mig i väskan ifall det behövs! Upptäck Compeeds hela sortiment här!

I annonssamarbete med Compeed.

8
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00