ANNONS

Go for green

/

0e1a8817
0e1a8780
0e1a8786

Grönt är en av mina favoritfärger i höst och i fredags shoppade jag den här kostymen från Esprit, i en riktigt mörk vacker grön nyans. Snyggt tillsammans men också snyggt att bära blazern med jeans och byxorna med stickat. Du hittar settet här, byxa och kavaj. Jag har också på mig sneakers från Balenciaga, väska från Chanel och solglasögon från Celine.

***Green is one of my favorite fall colors, and last friday I shopped this suit from Esprit, in a real dark beautiful shade of green. The pieces are great together but also seperate, I see my self wearing the blazer with denim and the pants with black fluffy knits. You’ll find the suit here, pants and blazer. I’m aslo wearing sneakers from Balenciaga, bag from Chanel and sunglasses from Celine.

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00