Prints for fall

Printsforfall

 

Säg hej till tre av mina favoritprints i höst; orm, rutigt och logo. Rutigt är ju en riktig klassiker och jag älskar det på blazers, den här kommer från & Other Stories. Och just rutigt är extra snyggt ihop med ormprintat! Jag vill gärna addera dessa byxor från Isabel Marant Etoile till min höstgarderob. Loggor är fortfarande hett, och min favorit är Fendis, den här lilla väskan gillar jag!

*** Say hello to three of my favorite prints for fall; snake, plaid and logo. Plaid is a real classic and I love it on blazers, this structured blazer is from & Other Stories. Also plaid goes super well teamed with a huge trend this fall, the snake print. I love it on trousers and I’d love to get my hands on these from Isabel Marant Etoile. Logos are still going strong, my favorite logo at the moment is Fendi and this little bag makes a cute addition to any fall wardrobe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..