Outfit: oversize camel blazer + red lips

0e1a8386 web
0e1a8312

 

Jag kan verkligen räkna gångerna jag bär rött läppstift per år på ena handen, det är inte ofta. Jag trivs bäst i en ‘osminkad’ look men ibland kan jag så klart tycka det är snyggt med lite mer. Och just röda läppar är ju så grymt snyggt ihop med camel. Här bär jag Chanel Le Rouge Crayon de Color Matte in #265 tillsammans med en blazer från And Other Stories och ballerinas från Celine.

*** I can really count the times I’m wearing red lipstick a year on my one hand, it’s not a lot of times for sure. I like it best with just a little makeup in natural colors. But sometimes I like to use a bit more and just a red lip looks so great with camel tones . Here I’m wearing Chanel Le Rouge Crayon de Color Matte in #265 with a blazer from And Other Stories and ballerinas from Celine.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..