Beauty talk: how to turn around a bad hair day

Torrschampo

 

Det finns många torrschampon att välja bland, jag har fastnat för Kevin Murphys, Fresh Hair. Perfekt när jag inte hinner tvätta håret varje dag, även bra om man vill ha lite extra volym i nytvättat. En räddare en dålig hårdag. Jag sprayar på i rötterna och väntar någon minut och sen drar jag fingrarna igenom och liksom rufsar lite. Den här sprayen är vit men tycker inte det blir någon vit rest när man stylat klart.

*** There are a lot of dry schampoos out there, my favorite is Kevin Murphy’s Fresh Hair. It’s perfect for those days when I don’t have time to wash my hair and also when I need extra volume in newly washed hair. A real rescuer on a bad hair day. I spray the roots and wait a minute before I fluff around with my fingers. This spray is white but I think it disappears quickly once I style my hair.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..