Outfit: business meets beach

0e1a7833

Det är ofta det oväntade som gör det där lilla extra, inte bara när det gäller mode utan det mesta. Som flip flops, det gör ju vilken look som helst mer avslappnad med strandvibe. Och i kombination med lite mer dressade plagg blir flip flops coolt tycker jag. En bra sensommar outfit! Jag har på mig blazer från Zara, klänning från And Other Stories, Havaianas och solglasögon från Saint Laurent.

*** It’s often the unexpected that makes a look interesting (and this goes for anything really not just fashion). Like wearing blazer with flip flops for example. A pair of havaianas gives that relaxed and cool beachy vibe to any outfit. I’m wearing a blazer from Zara, dress from And Other Stories, Havaianas and sunglasses from Saint Laurent.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..