new tattoo

Img 1667 bw

Har länge velat göra en stjärna bakom örat men inte kommit till skott. Så när jag var på aw med Bonnier och influencer teamet och det fanns tatuerare på plats så var det dax! Gjorde en liten diskret en, gjorde den i grått också så den blir lite svagare. Tatuerarna var från House of Pain, har gjort en annan stjärna just där för många år sen så det var ju lite kul att de även fick göra den andra.

*** I’ve been wanting a star behind my ear for ages, but never got to it. So I was at this influencer after work with Bonnier and there they had tattooists, so I thought I’d go for it! It’s super tiny and I made it in dark grey instead of black. The tattooists came from House of Pain, where I did my other star years ago, so they got to do this one as well, that was kind of funny.

  1. muskan skriver:

    i just love tattoo. i want a tattoo on my hand but my parents 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..