Oh yes, hair serums!

 

 

Mkhair

Jag har nyligen börjat använda nya hårmärket Martinsson King som gör fantastiska produkter. Själva iden är att man tillsätter serum i schampot eller balsamet, serum med olika effekter som återfuktande, mot friss eller för mer volym. På så sätt kör du samma shampoo och balsam hela tiden men ändrar resultatet med serumen. Schampot och balsamet är bra på egen hand men jag tillsätter också det återfuktande serumet just nu för mitt hår är lite torrt efter all sommar och sol. Spana in och läs mer här; https://martinssonking.com/

*** I just recently started using Martinsson King, it’s a hair care brand that I find very fresh and innovative. The concept is that you add on a serum to the schampoo or conditioner, an infusion of what your hair needs, like hydration, volume or a smoothing. So you really can customize the wash every time. The shampoo and conditioner is great just alone but I prefer to add the hydration infusion to my conditioner because my hair is very dry now after summer and sun. Check it out here: https://martinssonking.com/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..