Knits & sandals + six of my knitwear favorites

0e1a7700

 

Stickat och sandaler, en favoritkombination. Perfekt i övergångsväder när det är lite för varmt för höstskor men för kallt för t-shirt. Jag tycker om man är varm upptill så funkar det med öppna tår och öven kanske bara ben. Här har jag på mig kjol från Mango, stickad tröja från Acne, väska från Balenciaga, sandaler från Chanel och solglasögon från Saint Laurent. Och här nedan hittar ni sex av mina favoriter som finns i butik just nu! Spana in!

*** Knit and sandals, one of my favorite combos and perfect when summer turns to fall, when it’s too hot for boots but too cold for tees kind of weather. I feel like if I’m warm on the upper body I can do open toes as well as bare legs. Here I’m wearing a skirt from Mango, knit from Acne, bag from Balenciaga, sandals from Chanel and sunglasses from Saint Laurent. And here below are six of my favorite knits that are in store right now, check it out!

Fallfaveknit

1. Weekday / 2. Acne Studios / 3. Weekday / 4. Weekday / 5. H&M / 6. Arket /

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..