ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Don Donna

Uppdatera höstgarderoben med snygga väskor!

/

0e1a6827

Ett enkelt sätt att uppdatera en look är genom nya accessoarer och jag älskar ju väskor som ni som följt mig ett tag säkert inte missat. Nu till hösten lägger jag stråväskorna på hyllan och uppdaterar med stilsäkra klassiker som passar till det mesta. I den här toten (som också har axelrem) får man plats med allt man kan tänkas behöva på jobbet eller i skolan. Dator, laddare, plånbok, necessär, ja allt får plats. Den kommer från Don Donna som har massor av fina väskor att uppdatera med till hösten!

0e1a6936

Jag gillar de fina enkla detaljerna på väskan och så är den perfekt med stora fack som går att stänga. Att den går att bära på flera sätt, över axeln, med axelrem och i handen är stort plus, jag gillar att variera mig särskilt om jag bär runt på dator med tillbehör och kanske något modemagasin.

0e1a6816

Jag matchar med kavaj och jeans, en skön klassisk look, men den här funkar lika bra till klänning som till kostym. På så sätt är en svart och klassisk väska ett säkert och snyggt kort.

0e1a6562

Don Donna har många snygga väskor och en annan godbit som jag föll för direkt är den här lite mindre axelväskan. Samma stil som den svarta toten fast här valde jag mörkt vinrött, den här nyansen är så fin till hösten tycker jag!

0e1a6802

Även den här är rymlig, med flera fack. Bär den över axeln eller ta av remmen och bär den som clutch! En perfekt varje-dags-väska som också funkar på middagen eller festen.

0e1a6620

Man kan justera axelremmen så man får den som man gillar, här bär jag den crossbody! Matcha med klänningar, jeans och tee, kavajer och kappor till hösten! Don Donna säljs hos Accent.se och där hittar du väskorna jag har på mig och många fler snygga höstaccessoarer.

4
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00