The western boot trend

0e1a7183

 

En stor, superstor, trend i höst är westerbootsen. I alla former, höga och låga, enkla och smyckade. Jag är ett stort fan, tycker att de funkar till mycket, till klänning och kjol eller till jeans. En snygg höstsko helt enkelt. Ovan har jag på mig ett par från danska Custommade, min kjol och tröja kommer båda från Mayla, väskan och solglasögonen är från Saint Laurent.

***A big, huuuge, trend for fall are the western boots. In all shapes and sizes basically, tall and short, plain and blinged. And I’m a big fan, they go both with dresses and skirts as well as denim. A real nice shoe for fall. Above I’m wearing a pair from danish Custommade, my skirt and knit sweater are both from Mayla, bag and sunglasses from Saint Laurent.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..