Get the look: sport luxe

Getthelook

 

Hitta stilen: sportig lyx! För en tid sen bar jag den här looken ovan, en favorit med kashmirset från Danska Villao och accessoarer från Chanel. Sen dess har jag inte direkt haft användning av det här settet eftersom vi haft världens värmebölja. Men nu så, nu har hoodien åkt på igen, för på kvällar och mornar har det varit kyligt. Så jag tänkte tipsa er om ett riktigt bra budgetkap, inte helt olikt mitt set nämligen en hoodie och byxa från Cubus. Har också valt ut ett par sneakers, för nu är snart sandalsäsongen tyvärr över, snyft… Väskan är inte direkt budget men så fin, från Stella McCartney. Totalt fyra ‘investeringar’ till hösten som inte bara passar utmärkt ihop utan också går att matcha med annat i mängder av kombinationer.

*** A while back I wore this look above, a favorite with cashmere set from danish Villao and accessories from Chanel. Then we got the longest and warmest heatwave ever up here so I have not been able to wear it, until now when the mornings and evenings are quite chilly. With this said I was going to recommed this budget option, a similar set, with hoodie and pants from Cubus. I also picked out a pair of nice sneakers, because sandal season is almost over now, sob sob… The bag is not budget but very nice, from Stella McCartney. All in all four great ‘investments’ for fall that not only go together but that are also very versatile and wearable together with other combinations.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..