Beauty trends: a matte fall

Img 1352

 

Om man spanar lite på höstens skönhet är det minst tre trender som jag känner att jag vill haka på; matt, mörkrött och jordiga toner. Matt för läppar och naglar, rött mest på naglar men är också lite sugen att ha lite mer läppfärg och så jordiga toner mina favorit för ögonlocken. Här har ni några av mina favoriter från Chanels höstkollektion, och kolla även förpackningarna är matta! 1) Ögonskuggekvartett, Les 4 Ombres i nyansen 308 Clair Obscur. Den perfekta varjedags paletten, superfina enkla nyanser. 2) Velvet nagellack, Le Vernis i nyansen 638 Profondeur. Mörka naglar i höst är supersnyggt tycker jag! 3) Ögonskuggepenna, Stylo Ombre et Contour i nyansen 12 Contour Clair. Den här är som ögonskugga på penna, perfekt att ha i väskan när man reser eller till vardags, en sådan där produkt som gör sminkningen supersnabb också!  4) För läpparna, Rouge Allure Ink i nyansen 174 Melancholia. 5) Och en stor matt läppenna, Le Rouge Crayon de Couleur Mat i nyansen 265 Subversion.

*** Looking at the beauty trends for fall there are at least three things that I will pick up on; matte, dark red and earth tones. Matte for nails, lips as well as for eye shadows. Red for the nails but I will also try some for the lips I think, I feel really in the mood for more lip color. Earth tones for eye shadows and liners. Here are some of my favorites from Chanel’s fall, and look even the packagings are matte! 1) Eye shadow quad, Les 4 Ombres in 308 Clair Obscur. Such great quad, perfect every day colors. 2) Velvet nail polish, Le Vernis in 638 Profondeur. I love dark red nails for fall! 3) Eye shadow liner, Stylo Ombre et Contour in 12 Contour Clair. This is super usable, and perfect for travel, it’s like eye shadow in a pencil. 4) For the lips, Rouge Allure Ink in 174 Melancholia. 5) And a jumbo matte lip crayon, Le Rouge Crayon de Couleur Mat in 265 Subversion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..