All stripes and red sunglasses

0e1a7147

 

De här röda solglasögonen lyfter verkligen en look, allt blir lite roligare, ett enkelt sätt att krydda en outfit! De kommer från & Other Stories och du hittar dom här. Jag har också på mig ett randigt set från Just Female tillsammans med sneakers från Balenciaga och väska från Loewe.

*** These red sunglasses lifts every single look I’ve been wearing, such a fun and easy way to spice things up! They are from & Other Stories and you can find them here. I’m also wearing a stripe set from Just Female together with Balenciaga sneakers and a Loewe bag.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..