relaxed monday

0e1a7003
0e1a7003 2
0e1a7003 1

 

Måndag igen, hur fort går veckorna egentligen (?) och helgerna bara rusar iväg. Nu märks det att semestrar är slut och att hösten är på ingång. Jag känner mig pepp på höst, det är lite skönt att inte behöva sätta på sig det allra luftigaste man har varje dag utan att man faktiskt kan välja byxor och till och med jeans om man vill ha det. Sandaler och stickat är lite av en favoritkombo så jag får passa på nu de lite kyligare dagarna och innan det blir för kallt för öppna tår. Sen är ju hösten bäst u modeperspektiv, så mycket fina plagg och outfits. Jag planerar att köra en rätt så sportig höst med leggings, hoodies och sneakers och så, bekvämt men ändå snyggt. Här har jag på mig blazer och väska från &OtherStories som har så mycket snyggt tycker jag, gillar speciellt deras basplagg. Under blazern har jag kashmirhoodie från Villao som gör superfina kashmirplagg. Sen har jag på mig tofflor från Mou som funkar som innetoffla hela vintern sen. Solglasögonen kommer från Celine och modellen heter Edge, du kan hitta dem online här.

*** Monday again, the weeks go by so quick and the weekends just poof, disappears way to quick. Also you can tell holidays are ending and that fall is on it’s way. I acctually love fall, it’s a nice feeling to be able to wear pants and jeans again, which has been impossible during this super hot summer we had here. But don’t get me wrong I love summer but fall is great too and from a fashion point it’s the best season. My favorite combo is sandals and knits so I wear that a lot these days before it gets too cold. I’m planning to wear a lot of sports wear this fall, like leggings, sneakers and hoodies, comfy yet cool. Here I’m wearing a bag and blazer from &OtherStories, a cashmere hoodie from Villao, they are a danish brand that makes super nice cashmere clothes. I’m also wearing slippers from Mou which also works indoors during winter. My sunglasses are Celine and the model is called Edge, you can find them online here.

LOADING..