7 fall wishes

 5b79d6b976807 5b79d6b97687fhostwishes.jpg

 

Här kommer lite höstönsk såhär på måndagen. 1) Från Fendis visning, perfekt dos av kappa, boots, rutigt och sport. 2) De här Celinebootsen, ja tack! 3) Rutigt hör hösten till, jag suktar efter den här väskan från Balenciaga. 4) Inspireras av Celines stickade ‘två i en’, kör tröja på tröja när kylan slår till. 5) Joseph matchar snygg kappa med leggings, gillar looken. Budgetvariant här. 6) The Rows nya sandal, ja va snygga! 7) Jacka från Balenciaga, perfekt mot höstvindar och rusk.

*** Here are some of my fall wishes. 1) From Fendis show, the perfect mix of plaid, sport, boots and coat. 2) These Celine boots, yes please! 3) Plaid is fall, fall is plaid, I’m craving this bag from Balenciaga. 4) Get inspired by Celine’s two-in-one knit, go for knit on knit when the cold hits. 5) Joseph teams leather coat with leggings, I like this look. Budget option here. 6) The Rows new sandal, oh yes! 7) Jacket from Balenciaga, perfect for those fall winds.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..