Hjärtan och läppar

0e1a6510

 

Dagens outfit, läppar överallt och hjärtformade solglasögon! Älskar mitt nya set från Mayla, det är så praktiskt att kunna bära dessa både tillsammans men även separat, med blusen till jeans och en svart stickad tröja till kjolen. Ett trevligt tillskott till höstgarderoben.

Kjol och blus med läpprint från Mayla, sneakers från Balenciaga och solglasögon från Saint Laurent.

*** Look of the day, lips everywhere and heart shaped sunnies! I love my new set from Mayla, so versatile, the skirt and blouse both go together ans separate. I will style the blouse with denim and the skirt with knits. A nice addition to my fall wardrobe.

Skirt and blouse from Mayla, sneakers from Balenciaga and sunglasses from Saint Laurent.

  1. Varme skriver:

    vacker klänning!!

  2. Sari skriver:

    Snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..