At home, birthday and carrot cake

 

Jag gillar nystädat men trivs nog ändå bäst i lite stök, leksaker framme, liv och rörelse, flottfingrar på bordet och folk i soffan! Mysigt! Men så här ser vårt vardagsrum alltså ut innan kaos slår till. Just här innan min födelsedag som jag firade i helgen.

*** I love a clean house but I like it even better when it’s full of life, dirty finger on the glass, people hanging in the sofa, kids laughter, toys everywhere, life! That is cosy to me. But here is our livingroom before that kind of lovely chaos, right before I celebrated my birthday this weekend.

Det blev hembakad morotstårta, den här gör alltid succé och den här gången bakade jag den helt utan ägg och utan mjölkprodukter (eftersom Bambi är allergisk) och det gick alldeles utmärkt. Receptet på min morotstårta hittar du här, vill du ha ägg och mjölkfri så byter du bara ut philadelphiaosten mot Oatlys På Mackan och tar bort äggen men lägger till 1/2 tesked bikarbonat och 1/2 tesked bakpulver.

*** We had homemade carrot cake (recipe here).

Som vi har badat denna sommar, här vid plaskdammen. Jag har fått vattenkoppor mamma, ropade Bambi! Vilken liten komiker hon är!

*** We have been hanging by the sea or by the pond, like above. What a great summer it’s been, and it’s still on!

Favorit-rums-doften, alltid. Gamla Air de Colette, som det doftade i butiken i Paris och som nu (efter att butiken stängts) fortsätter att tillverkas av Lola James Harper.

*** My favorite room scent ever and always. Old Air de Colette, like it smelled in the Paris store, and now (after the store cloud down) still is  made by Lola James Harper.

Fick bland annat det här fina armbandet i födelsedagspresent, från Tohum.

***  I got this bracelet by Tohum for my birthday, been living in it since.

LOADING..